Bemutatkozás

Üdvözöllek látogató!

Novellák, Versek, Art képek (és kevésbbé art) meg ilyesmik találhatóak az internet ezen eldugott kis sarkábanHa publikálni szeretnél, de nem tudod hol, vagy csak könnyed kikapcsolódásra vágysz és unod a viccoldalakat…

Itt a helyed!

Néhány dolog, ha publikálni szeretnél:
Anyagot lehetőleg csatolt fájlban küldj imo@gondolatok.net címre! Szöveget txt, rtf, odt esetleg doc formátumban, képet gif, jpg formátumban. Tárgyba beírhatod a rovatot, amelyben szeretnéd viszontlátni a cuccot. Méretkorlátozás: Elviselhet? hosszúságú legyen, mittudomén, mondjuk max 2 A/4 oldal, novellánál nincs ilyen megkötés, képeknél 4-5mb.
Fontos! Képre írd RÁ a szerz?t! Mint a híres festők a híres festményeikre.
A Leírások közé olyan szövegeket szánnék, amiben érvek vannak valami ellen vagy mellett. (Pl. egy kormánydöntés miért jó vagy rossz az országnak). Persze belefér minden, ami nem verés és nem történet (azt hiszem ez a legtágabb kategória)
Nem jelenítem meg azt, ami nem saját munka, tehát már fenn volt a neten valahol, más neve alatt. Az oldal lehet vitafórum (pl. novellákon,leírásokon keresztül) de semmitmondó, folyamatos anyázásnak meg fikázásnak helye nincs. Természetesen kivétel képeknél, verseknél a karikatúra.